SW utviklere

Bouvet Trondheim har stor etterspørsel etter vår kompetanse og tjenester! Vi ser nå etter deg, som er erfaren, dyktig og interessert i å bli en del av Bouvet-kulturen.

Hos oss blir du en del av et stort, tverrfaglig miljø, med mer enn 200 dyktige medarbeidere, og et systemutviklingsmiljø, som vi mener er det største og mest kompetente fagmiljøet i byen! Du får jobbe med meningsfulle og innovative prosjekter og ta del i både digitaliseringen og utformingen av fremtidens bærekraftige og samfunnsnyttige løsninger.

Vi søker deg som er opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og å dele kunnskap med andre. Du ønsker å bidra til at vi som fagmiljø er langt framme i bruken av ny teknologi, du er entusiastisk og stolt av å levere godt håndtverk.

Vi ser etter deg som har:

  • Minimum 3 års relevant erfaring
  • IT-faglig utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Sterk fagkompetanse innenfor .Net, Python, Java og relevante javascript rammeverk.
  • Erfaring med skyløsninger og container-teknologi er positivt.
  • Ønsker å jobbe med systemutvikling, arkitektur, dataplatform, skyløsninger, AI – eller noen av de mange andre tjenestene vi leverer
  • Evne og vilje til å dele, forme og utvikle, gjennom å være en god lagspiller
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk

Vårt fagmiljø innen systemutvikling har både stor bredde og dybde og vi har utviklere innenfor alle moderne plattformer og programmeringsspråk. Vi tror på DevOps-kulturen og jobber med å utarbeide fremtidens løsninger med bruk av AR/VR, Kunstig intelligens og maskinlæring. I Bouvet tror vi at samarbeid mellom alle som jobber med systemutvikling gjør oss sterke og mer skikket til å levere de beste løsningene til våre kunder.

Vi tilbyr våre kunder sterk faglig kompetanse og har et bevisst forhold til faglig utvikling. Alle Bouvetere har individuelle utviklingsplaner i tillegg til et bredt utvalg av aktiviteter som fagkaffe, fagkvelder, nettverk for både juniorer og seniorer, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser.

Hvorfor Bouvet 

Vi jobber for en raus og inkluderende kultur der fokus er på fellesskap fremfor at hver og en tenker på seg selv. Gjennom fellesskap bygger vi trygghet, trivsel og utvikling for den enkelte. Fellesskapet bygger vi blant annet gjennom våre mange sosiale og faglige aktiviteter.

Hos oss får du utvikle deg faglig, og jobbe i prosjekter som veldig ofte påvirker langt flere enn oppdragsgiveren. Vi bistår noen av Norges største private og offentlige bedrifter med utvikling av digitale løsninger som gjør hverdagen bedre.

Fritid er viktig for oss alle og har svært lite overtidsarbeid og begrenset reiseaktivitet. Vi har i tillegg fleksitid, og står du på litt ekstra i perioder, får du selvsagt betalt for timene du legger ned og mulighet for avspasering.

Vi er opptatt av å spille kollegaene våre gode. Du finner ingen spisse albuer og strenge faktureringskrav i Bouvet, og det er vi stolte av!

Kontakt oss, hvis du har spørsmål

Hoyem_Funell
Pål Høyem
Partner

e-post: paal@funell.no
mob. nr 90 20 57 76